Un nou sistem in Romania: Conipur PRO CLAY, pentru terenuri de tenis la superlativ!

Un nou sistem pentru amenajarea terenurilor de tenis a patruns pe piata din Romania. Acesta se numeste Conipur PRO CLAY si este dezvoltat, pentru amenajarea de pardoseli profesionale, de catre compania de renume mondial Conica.

Conipur PRO CLAY prezinta nenumarate caracteristici avantajoase pentru jocul de tenis si sustine performantele sportive. Sistemul poate fi instalatat atat in spatii exterioare, cat si la interior (Conipur PRO CLAY INDOOR).

terenuri tenis zgura

Printre proprietatile acestui sistem, se numara, pe scurt:

  • Excelenta suprafata de joc, care ofera deosebite proprietati de alunecare si un comportament aparte al sariturii mingii pe verticala;
  • Protejeaza ligamentele jucatorilor si reduce riscul de accidentari;
  • Terenurile pot fi folosite tot timpul anului, datoruta proprietatilor anti-inghet;
  • Suprafetele indoor nu necesita un aport de apa, datorita sistemului MST al sistemului Conipur PRO CLAY, care are rolul de a prelua umiditatea din aer;
  • Costurile de intretinere ale sistemului sunt minime.

Singurele terenuri de tenis cu zgura artificiala Conipur PRO CLAY spot fi gasite in incinta “Stejarii Country Club” din Bucuresti, un centru de agrement care ofera servicii integrate de sport, relaxare si wellness.

Terenurile de tenis au fost amenajate de catre echipa Indfloor Group intr-un termen record de doar 12 zile. Sistemul a mai fost instalat in tari precum Elvetia, Germania, Franta, Polonia, Marea Britanie, Australia, si este deosebit de apreciat, mai ales in cadrul Porsche Tennis Grand Prix, competitie ce are loc anual in Stuttgart, Germania.

Sistemul Conipur PRO CLAY poate fi instalat pe teritoriul Romaniei doar de catre echipa Indfloor Group, care, datorita succesului proiectului “Stejarii Country Club”, a primit exclusivitate din partea companiei Conica.

Vezi aici galerie foto completa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*