Tipuri de gazon sintetic

Tipuri de gazon sintetic

In functie de caracteristicile firului ierbii sintetice, intalnim gazon sintetic monofilament si gazon sintetic multifilament. Gazonul monofilament se alcatuieste din fire individuale de iarba sintetica, pe cand cel multifilament este alcatuit din fire cu o grosime mai mare, care, in timp, se desfac in alte fire mai subtiri. De aceea, acest tip de gazon mai este cunoscut si sub denumirea de gazon fibrilat.

tipuri de gazonGazonul sintetic este fabricat din diferite materiale, cum sunt polipropilena sau polietilena, care pot influenta durabilitatea in timp a gazonului.

Pe piata pardoselilor din Romania se pot intalni numeroase tipuri de gazon sintetic, insa existenta acestei game variate si preturile diversificate, va pot pune in dificultate. De aceea, este recomandat ca, indiferent de spatiul pe care doriti sa il amenajati, sa cereti sfatul specialistilor, care va pot recomanda un gazon sintetic adecvat necesitatilor spatiului dumneavoastra.

Un  gazon sintetic de o calitate indoielnica, la un pret indoielnic, va poate costa o inlocuire a produsului, in doar cativa ani de la montaj. De exemplu, pentru amenajarea cu gazon sintetic a unui teren sportiv (tenis, fotbal, multifunctional, etc.) specialistii va vor recomanda un gazon artificial care, datorita umpluturii sale de nisip si granule de cauciuc, cresc performantele sportive si reduc riscul de accidentari. Un gazon nepotrivit se va degrada rapid si poate cauza leziuni ale ligamentelor sportivilor.

Indfloor Group va ofera consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii de gazon sintetic, precum si un raport corect calitate-pret.

Daca sunteti interesati de obtinerea unei oferte, va invitam sa ne contactati, folosind formularul de contact.

 

2 Responses to “Tipuri de gazon sintetic

  • gazon sintetic
    5 ani ago

    Consultanta in achizitionarea unui gazon sintetic este foarte importanta

  • solexpert
    4 ani ago

    Intr-adevar, sfatul unui specialist in domeniu este foarte important pentru alegerea corecta a tipului de gazon, astfel incat acesta sa raspunda perfect nevoilor pe care le aveti iar la final satisfactia sa fie una pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*