Spuneti DA pentru reconditionarea pardoselii

reconditionare covor pvcIntretinuta in mod frecvent si mai ales corect, pardoseala pvc isi poate pastra mult timp caracteristicile si aspectul initial. Inevitabil insa, in timp vor fi necesare interventii. Fie alegeti sa inlocuiti pardoseala deteriorata, zgariata sau pur si simplu invechita, fie alegeti procedeul de reconditionare pardoseli.

Avantajul major al serviciului de reconditionare pardoseli il reprezinta investitia mica. Cu un buget redus puteti reda pardoselii dumneavoastra stralucirea si proprietatile de altadata. Ba mai mult, puteti alege sa schimbati culoarea covorului pvc, oferind astfel un aer proaspat si un plus de personalitate spatiului de care dispuneti.

Ce presupune reconditionarea pardoselii pvc?

Inainte de procedeul propriu-zis de reconditionare pardoseala, este necesar ca suprafata sa fie foarte bine curatata. In acest sens, specialistii la care apelati vor folosi aparate profesionale si detergenti puternici de curatare, numiti decapanti. Acest tip de detergenti vor elimina urmele de murdarie si grasime acumulate in timp. Prin actiunea de decapare se va inlatura un strat foarte subtire de pe suprafata in cauza, pregatind practic pardoseala pentru reconditionare.

Dupa ce s-a uscat bine suprafata, urmeaza procesul de aplicare a poliuretanului, care va asigura pardoselii un nou strat de uzura, identic celui de care dispun pardoselile noi.

In cazul in care doriti sa modificati aspectul pardoselii, exista posiblitatea de a opta pentru un poliuretan colorat. Acesta din urma poate fi folosit dupa bunul dumneavoastra plac, in sensul ca puteti apela cu incredere la imaginatie pentru a crea o pardoseala exact pe gustul dumneavoastra. Poliuretanul se regaseste intr-o varietate de culori.

De ce sa optez pentru reconditionarea pardoselii?

–          Pentru ca este un procedeu care costa putin comparativ cu inlocuirea totala a pardoselii;

–          Pentru ca pot castiga timp – procesul de reconditionare a pardoselii presupune doar cateva ore; cel de inlocuire totala a pardoselii este de ordinul zilelor;

–          Pentru ca voi beneficia de o pardoseala durabila – noul strat de uzura o va face rezistenta la agenti chimici, zgarieturi, trafic, etc.;

–          Pentru ca ii pot oferi noi proprietati – cum ar fi cea antiderapanta;

–          Pentru ca imi doresc un nou aspect – mat, lucios, colorat, etc.

Nota:

Procesul de reconditionare a pardoselii pvc este unul rapid, insa el trebuie realizat doar de catre specialisti care dispun de aparate profesionale si detergenti speciali. Pot fi reconditionate pardoseli pvc din institutii medicale, de invatamant, sali sportive in care au fost instalate pardoseli pvc, etc.

Desi articolul face referire la reconditionarea covorului pvc, acest serviciu poate fi valabil si pentru pardoseli din rasina epoxidica, parchet din lemn masiv, linoleum, etc, insa procedeul difera.

Indfloor Group va propune serviciul de reconditionare pardoseli. Accesati linkul pentru a vizualiza galeria foto din timpul acestui proces.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*