Pista de atletism in aeroport? Se poate!

36_resized-930x620Agitatia zilelor cotidine ne da impresia ca timpul se comprima, astfel ca suntem mereu pe fuga. Unii alearga dupa bani, altii de performanta, iar altii pentru ca nu isi doresc sa piarda avionul! Cateva minti japoneze luminate s-au gandit ca oricum fuga este sanatoasa, asa ca, de ce nu ar instala o pardoseala sportiva chiar in incinta unui aeroport? Este vorba de aeroportul international Narita din Tokyo, acolo unde pasagerii au parte de o experienta inedita, pasind chiar pe o pista de atletism.

Banda de alergare a fost instalata atat pentru a fluidiza traficul pasagerilor din noul terminal recent inaugurat, cat si din considerente financiare. Institutia a economisit bani frumosi alegand o pardoseala precum pista de atletism, in detrimentul benzilor rulante sau indicatoarelor luminoase.4_resized-930x620

Desi ideea a fost pusa in practica pentru terminalul destinat companiilor de transport aerian low-cost, este cert ca pe pista de atletism vor pasi tot mai multi calatori, atrasi fiind de pardoseala inedita. Mai mult decat atat, pentru jocurile olimpice din Tokyo ce vor avea loc in anul 2020, reprezentantii aeroportului cred ca banda de alergare va reprezenta un “bun-venit” extraordinar pentru atletii celebri ce vor ateriza pe aeroportul din Narita.

 34_resized-930x620

 

30_resized-930x620

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*