Pardoseli turnate pentru terenuri multisport scolare

Pardoseli turnate pentru terenuri multisport scolare

Indfloor Group a amenajat nenumarate terenuri multisport scolare, folosind pardoseli turnate profesionale. Accentul pe activitatile sportive din cadrul unitatilor de invatamant este tot mai evident, astfel ca echipa noastra este des solicitata pentru reamenajarea vechilor suprafete scolare aflate la exterior.

Reconstructia unor terenuri multisport outdoor implica etape importante, cum ar fi:

  • Verificarea stratului suport
  • Reparatii strat suport
  • Turnarea sistemului ales
  • Aplicarea trasajelor specifice jocurilor alese

terenuri multisport

Sisteme pentru terenuri multisport scolare

Pe piata pardoselilor exista mai multe variante de sisteme turnate pentru terenuri sportive. Printre cele mai uzitate sisteme profesionale destinate suprafetelor multisport, pe care echipa Indfloor Group le instaleaza, se numara Conica Conipur 2S si Conica Conipur EPDM.

Aceste doua tipuri de pardoseala turnata sunt certificate de catre Federatia Internationala de Baschet si ofera conditii excelente de practicarea activitatilor sportive scolare.

Conica Conipur 2S si Conipur EPDM sunt sistemele pe care compania Conica le recomanda pentru terenuri multisport. Insa acestea nu sunt singurele sisteme care se preteaza amenajarii suprafetelor sportive scolare. Conipur SP si Conipur SW sunt alte doua sisteme profesionale ce pot fi folosite in proiecte scolare, chiar daca au fost concepute in mod special pentru piste de alergare sau piste de atletism pe care se pot desfasura chiar activitati competitionale de top (sunt certificate de catre Federatia Internationala de Atletism).

sisteme conica pentru terenuri multisport

 

Ce sporturi se pot practica pe un teren multisport

O pardoseala pentru terenul de sport scolar trebuie sa ofere posibilitatea desfasurarii unor activitati sportive cat mai diverse. O pardoseala turnata poate cuprinde 4 sau 5 trasaje maxim (depinde de dimensiunea terenului), pe care se pot practica sporturi precum: fotbal/handbal, tenis, baschet, volei si badminton.

Cat despre culori, beneficiarii pot alege dintr-o paleta de 22 culori.

 

Vezi toate tipurile de pardoseli outdoor pe care echipa Indfloor Group le pune la dispozitia clientilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*