Pardoseala pvc, o pardoseala calda

pardoseala calda

In domeniul pardoselilor se poate face o clasificare simpla a materialelor, in  doua mari categorii: pardoseli calde si pardoseli reci.
Facand referire exclusiv la pardoselile calde, acestea sporesc confortul in spatiul in care sunt instalate si ofera o senzatie placuta de caldura.
Printre tipurile de pardoseli calde putem aminti de: parchet (inclusiv parchet triplu stratificat), mocheta, linoleum, covor pvc.
Aceste pardoseli calde reprezinta optiunea ideala pentru beneficiarii care isi desfasoara activitatea in sectorul medical, invatamant, mijloace de transport in comun, spatii comerciale, showroom-uri, etc. Bineinteles, un parchet, o mocheta, sau un covor pvc, va reprezenta intotdeauna o solutie ideala pentru acoperirea pardoselii din locuinta proprie.

Covor pvc – o pardoseala economica si durabila
Printre cele mai apreciate tipuri de pardoseala calda se numara pardoseala pvc, sau covorul pvc cum mai este numit. Acest material a fost imbunatatit de-a lungul timpului, astfel ca astazi el raspunde celor mai exigente cerinte. Printre avantajele unui covor pvc se numara proprietatile antistatice, antibacteriene, absoarbe socurile, zgomotele, se intretine foarte usor si se gaseste intr-o varietate de culori si modele.

Continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*