Pardoseli profesionale de la Indfloor Group – solutii pentru orice spatiu

pardoseala pvc

 

In cei peste 10 ani de activitate, Indfloor Group si-a largit portofoliul de produse reusind sa puna bazele unor colaborari cu importanti producatori si furnizori de pardoseli. Astfel, compania readuce in atentia persoanelor interesate tipurile de pardoseli pe care le comercializeaza si instaleaza.

Din dorinta de a oferi clientilor sai solutii complete in ceea ce priveste amenajarea pardoselilor, in prezent Indfloor Group poate raspunde aproape oricarei cerinte in vederea instalarii de pardoseli profesionale.

Astfel, echipa de specialisti a Indfloor Group vine in intampinarea cerintelor clientilor sai, oferindu-le urmatoarele tipuri de pardoseli:

Pardoseli pvc (covor pvc)
Pardoseli din rasini sintetice (rasina epoxidica, pardoseli poliuretanice, etc.)
Pardoseli sportive de interior si de exterior (parchet sportiv, gazon sintetic, pardoseli turnate tip tartan, covor pvc, etc.)
Pardoseli locuri de joaca pentru copii (pardoseli turnate, dale de cauciuc, etc)
Mocheta profesionala in rola sau in dale pentru hoteluri, restaurante, birouri, etc.
Parchet triplu stratificat

Pana in prezent, echipa de montaj a companiei a finalizat zeci de proiecte de amenajare a pardoselilor, in diferite domenii de activitate: invatamant, sectorul medical, sedii birouri, spatii comerciale, spatii industriale, zon de recreere si sali de sport, hoteluri, etc. (vezi aici galerii foto).

Datorita relatiilor stranse cu renumiti producatori de pardoseli, Indfloor Group ofera nenumarate tipuri de pardoseli profesionale, la preturi competitive. Experienta in domeniu si echipamentele folosite in amenajarea pardoselilor, diferentiaza echipa Indfloor de restul firmelor concurente de pe piata din Romania.

Indfloor Group are ca importanti parteneri: Tarkett, Graboplast, Conica, Boen, Avalon, Balta Group, Halbmond, Eurostep, Dr. Schutz, etc.

Pentru informatii suplimentare si cereri de oferte: office@indfloor.ro, 0262.215.334

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*