Pardoseli decorative epoxidice

pardoseli decorative rasina epoxidicaPersoanele care isi doresc sa aduca un aer proaspat si un plus de culoare in locuinta sau spatiul in care isi desfasoara activitatea, au posibilitatea de a-si inlocui complet pardoseala. Adio gresie, parchet sau mocheta! Toate acestea pot fi inlocuite cu usurinta cu o pardoseala vesela, lucioasa si foarte atragatoare. Cu ajutorul unui fototapet si a rasinii epoxidice, se pot instala pardoseli deosebit de frumoase in orice spatiu. Vestea buna este ca posibilitatile in materie de design sunt nenumarate. Daca va doriti sa pasiti pe flori multicolore, sau pe o plaja insorita,  acest lucru poate fi facut, iar o imagine 3 D va crea iluzii optice spectaculoase. Imaginea preferata este imprimata pe un fototapet autoadeziv, peste care specialistii in pardoseli vor aplica un strat de rasina epoxidica, ce va oferi un aspect lucios si elegant noii pardoseli.

Acest tip de pardoseli decorative epoxidice se potrivesc in orice incapere, fie ca vorbim de mall-uri, magazine, birouri sau chiar bucatarii si bai.

pardoseli decorative epoxidice

Pentru ca pardoseala sa capete aspectul dorit, se recomanda sfatul si interventia montatorilor de pardoseli profesionale. Este important ca stratul suport sa fie tratat corespunzator inainte ca fototapetul sa fie aplicat pe o suprafata perfect plana.

Indfloor Group a finalizat de curand o pardoseala decorativa realizata din fototapet si rasina epoxidica. Vezi galerie foto

One Response to “Pardoseli decorative epoxidice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*