Pardoseli cu personalitate

pardoseli cu personalitatePersonalizarea pardoselilor calde

Daca pana acum am dat atentie pardoselilor  montate de catre profesionisti, iata ca de aceasta data ne indreptam atentia catre cei care doresc sa se implice in amenajarea pardoselii pe care calca in fiecare zi, in regim „do it yourself”.

Pardoselile fac parte din viata noastra, asa ca merita toata atentia. Cei mai multi dintre noi le alegem in primul rand tinand cont de spatiul in care le instalam. Pentru acasa, poate cea mai la indemana solutie o reprezinta parchetul, care se regaseste astazi intr-o varietate de modele si culori. Fie ca este vorba de parchet stratificat sau laminat, se instaleaza rapid, iar procesul poate fi parcurs fara ajutorul unui specialist. In plus, caldura si confortul pe care le ofera lemnul, sunt de neinlocuit.

pardoseli personalizatePentru cei care isi doresc sa pastreze o parte din spiritul vechi al locuintei, reconditionarea pardoselii sau dusumelei poate reprezenta o solutie. Este adevarat, dureaza ceva mai mult in lipsa unor echipamente speciale adecvate, insa merita tot efortul, daca rezultatul final este pe placul beneficiarului.

Exista vopsele speciale care se pot aplica pe pardoseala. Nu va trebuie decat putina indemanare si creativitate. Daca doriti modele speciale, elaborate, atunci puteti folosi sabloane.

Mochetamocheta personalizata indfloor

O alta pardoseala ce poate fi personalizata, este mocheta. Aici, din pacate, nu ne putem juca cu vopsele :), dar putem apela la firmele specializate, care au posibilitatea de a furniza mocheta profesionala personalizata. Daca va plac personajele Star Wars, sau doriti sa calcati in fiecare zi pe citate motivationale, ei bine, se poate si asta.

Este adevarat ca montajul mochetei poate fi facut in regim propriu, insa pentru rezultatele cele mai bune, va sfatuim sa apelati la specialisti.

Pardoselile reci
Daca optam pentru o pardoseala rece, din rasina epoxidica, este nevoie de interventia specialistilor. O pardoseala de acest gen poate fi personalizata gratie indemanarii specialistului-artist, sau, ceva mai simplu, cu ajutorul unui fototapet. Asadar, puteti calca pe iarba, semne tribale, floricele sau delfini ce stau sa sara din pardoseala. Ideea este ca se pot crea efecte deosebite!rasina epoxidica cu fototapet

Pardoseli pentru locuri de joaca

Daca locuiti la casa si spatiul va permite, va puteti face copiii fericiti amenajandu-le un loc de joaca sigur si vesel. Pardoselile turnate din cauciuc sunt cele mai potrivite, iar posibilitatile in materie de design sunt nelimitate.

10157211_520342888071559_1837132129961738952_nDomeniul pardoselilor este foarte vast. Aproape orice idee poate fi pusa in practica. Indiferent ca alegeti sa va personalizati singur pardoseala, sau sa apelati la specialistii din domeniu, important este ca ea sa primeasca atentia cuvenita.

Echipa Indfloor Group va sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de amenajarea pardoselii! www.indfloor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*