Pardoseala turnata pentru un loc de joaca. Ce sistem aleg?

Pardoseala turnata pentru locuri de joaca este subiectul multor cereri pe care le primim. Asa ca, venim in sprijinul persoanelor interesate, detaliind sistemul potrivit, pe care echipa Indfloor Group il recomanda in proiectele de amenajare a locurilor de joaca.

Amenajarea unui loc de joaca pentru copii – un proces complex

Proiectele de amenajare a locurilor de joaca sunt complexe, gandite de la inceput dupa un element cheie impus: normele de siguranta la locul de joaca.
Echipamentele pentru locuri de joaca sunt interdepente de pardoseli, si invers. Deci, sistemul de pardoseala trebuie ales tinand cont de:

  • tipul echipamentelor (te poti inspira de aici)
  • inaltimea maxima de cadere
  • grupa de varsta pentru care corespund echipamentele, etc.

Facand referire doar la pardoseala, aceasta reprezinta de fapt o suprafata antitrauma pentru spatii de joaca, turnata intr-o grosime potrivita, aleasa in concordanta cu dotarile spatiului de joaca. De-a lungul experientei noastra (15 ani in domeniu), am executat numeroase pardoseli pentru locuri de joaca, astfel ca venim cu recomandarea alegerii unui sistem profesional dezvoltat special pentru spatii de joaca.

coniplay_playground

conica conipur playground

Pardoseala antitrauma pentru locuri de joaca – ce caracteristici sunt necesare?

Indfloor Group le propune clientilor sai cele mai bune variante profesionale in materie de pardoseli. Partenerul nostru in proiectele de amenajare a unui tartan pentru locuri de joaca este Conica. Asadar, va prezentam sistemul profesional Conica Playground, care satisface cele mai exigente cerinte in privinta sigurantei copiilor la locul de joaca (vezi proiectele Indfloor Group cu locuri de joaca).

 

Conica Playground

Sistemul de pardoseala turnata Conica Playground este un sistem gandit special pentru amenajarea unui spatiu de joaca si este certificat EN1177. Aceasta atestare inseamna ca indeplineste normele, oferind siguranta copiilor in timpul activitatilor recreative.

Conica Playground este un sistem permeabil si este alcatuit dintr-un strat de baza realizat din granule de cauciuc reciclat si un strat superior din granule EPDM.
Pardoseala antitrauma reduce riscul accidentarilor, amortizand socurile la impactul cu suprafata.

 

 

In functie de inaltimea echipamentelor instalate, grosimea sistemului Conica Playground este ajustata, astfel incat sa mentina conditiile de siguranta. Informatiile tehnice legate de acest aspect sunt oferite la cerere de catre reprezentantii nostri.

conica playgroun

Uzura, rezistenta la intemperii si raze UV, pastrarea in timp a culorilor sistemului, sunt alte cateva caracteristici importante ale sistemului turnat.
In plus, cele 22 de culori ale sistemului ofera mana libera pentru crearea unor spatii de joaca cu adevarat atractive.

Indfloor Group monteaza Conica Playground in spatii de joaca publice, gradinite sau spatii de recreere.

 

Puteti citi aici mai multe despre pardoseli locuri de joaca si echipamente specifice

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*