Parchet multistrat pentru sali de sport de la Haro

Parchet multistrat pentru sali de sport de la Haro

Parchetul reprezinta o pardoseala calda, pentru care se opteaza adesea, mai ales cand vine vorba de amenajarea pardoselii locuintei proprii. Insa varianta unui parchet multistrat poate fi o excelenta alegere pentru salile de sport. Aspectul si proprietatile sale sunt motivele pentru care beneficiarii unor astfel de spatii aleg parchetul.

 

parchet multistratDespre parchet multistrat

Un parchet multistrat profesional, dezvoltat special pentru amenajarea salilor de sport, raspunde cerintelor din domeniu si, de cele mai multe ori, poarta certificarea federatiilor internationale de sport, cum ar fi, de exemplu, FIBA.

Parchetul multistrat este pardoseala ideala pentru practicarea baschetului, de aici si certificarea specifica primita. Insa multe alte sporturi pot fi practicate pe o suprafata precum parchetul: volei, fotbal de sala, badminton, squash, dans, handbal, tenis de masa, etc.

Caracteristici

In desfasurarea oricarei activitati sportive, se impune siguranta. Conditiile optime de joc sunt date de proprietati precum stabilitatea, elasticitatea sau absorbtia socurilor.

 

Iata, pe scurt, o descriere a sistemelor profesionale Stockholm si Helsinki dezvoltate de producatorul Haro – Germania:

  • Parchetul pentru sali de sport Stockholm poate fi instalat pe o suprafata care nu este perfect plana; sistemul de egalizare permite ajustarea in cazul unei suprafate neuniforme
  • Sistemul Helsinki reprezinta o suprafata elastica si necesita asamblarea pe un strat suport plan
  • Grosimea celor doua sisteme este de 12,6 mm
  • Stratul superior, de 3,6 mm, reprezinta un strat de uzura care beneficiaza la suprafata de tratamentul Permadur – parchetul capata rezistenta crescuta in timp si tine la distanta praful
  • Prezinta o foarte buna rezistenta la abraziune
  • Parchetul multistrat este realizat din lemn de esenta tare, deci prezinta durabilitate
  • Sistemele au un bun coeficient de absorbtie a socurilor – articulatiile jucatorilor raman in siguranta
  • Parchetul pentru sali de sport de la Haro prezinta o excelenta stabilitate dimensionala
  • Dupa 10-15 ani, parchetul poate fi reconditionat
  • Stockholm si Helsinki sunt compatibile cu sistemele de incalzire in pardoseala.

Helsinki

Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea sunt doua doua dintre tipurile de parchet multistrat pentru sali de sport pe care vi le putem pune la dispozitie, prin intermediul partenerului nostru Haro. Haro – Germania, este o companie care inca din anul 1866 continua sa dezvolte parchet multistrat de o calitate superioara.

Important este sa consultati sfatul specialistilor nostri, care, in functie de tipul de activitate sportiva care se va desfasura pe noua pardoseala, va pot indica modelul perfect. Optiunile in materie de culoare a parchetului apartin in totalitate beneficiarului.

Va invitam sa cititi mai multe despre sistemele de parchet multistrat Haro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *