Mocheta Vintage–un design in tendinte

Mocheta Vintage – un design in tendinte

mocheta-alethea-balta-indfloor-groupElementele Vintage ocupa tot mai mult spatiu in jurul nostru, fie ca vorbim de mobilier, elemente de decor, accesorii, tesaturi sau chiar pardoseli. Toate acestea ofera un aer retro, sofisticat in acelasi timp. In amenajarea locuintei sau spatiului in care ne desfasuram activitatea, stilul Vintage combinat cu cel contemporan asigura unicitate.

Pardoselile sunt parte deosebit de importanta in procesul de amenajare. Pentru iubitorii trend-ul Vintage, producatorii de pardoseli ofera colectii deosebite, ce completeaza armonios orice spatiu.

Mocheta se defineste, oricum, prin eleganta si confort. Un design retro ii poate oferi un aspect extraordinar. Balta Group, producator de mocheta de renume la nivel mondial, pune la dispozitia clientilor gama Love Vintage, o colectie speciala ce se potriveste ca o manusa tuturor iubitorilor Vintage.

mocheta-seraphina-montaj-pardoseli-indfloor-group

Love Vintage se bazeaza pe 4 culori: rosu, albastru, gri si bej si ofera 16 modele originale. Mocheta profesionala este realizata din poliamida, fapt ce in confera rezistenta si durabilitate in timp. (O mocheta realizata din poliamida va rezista in timp mai mult decat orice alta mocheta, realizata dintr-un alt tip de material. Cunoaste diferentele dintre poliamida si polipropilena, materiale folosite in productia de mocheta profesionala).

          mocheta-coralia-balta-groupludmilla-mocheta-indfloor-groupcelestia-mocheta-profesionala

Indfloor Group a finalizat, la sfarsitul anului 2016, o lucrare de pardosire cu mocheta profesionala din gama Love Vintage. Mocheta a acoperit suprafata unui boutique din Iasi, iar rezultatul este extraordinar. Alethea, modelul ales, se potriveste profilului magazinului de imbracaminte si completeaza perfect deviza beneficiarului: stil, eleganta, personalitate.

mocheta indfloor group   montaj mocheta spatiu comercial

Vezi galeria foto completa pe www.indfloor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*