Mocheta, in 2015

montaj mocheta restaurant

Mocheta este, si in anul 2015, una dintre principalele metode de a acoperi pardoseala unei incaperi. Mocheta va fi intotdeauna un tip de pardoseala la moda, care se distinge prin eleganta, confort si durabilitate.

Daca in trecut modelele de mocheta impuneau o anumita limita, astazi, designul variat al mochetei ne determina sa o alegem cu incredere pentru un decor interior in tendinte. Varietatea materialelor si a culorilor, adaptabilitatea mochetei la orice tip de spatiu interior sunt cateva din motivele pentru care mocheta continua sa fie in topul celor mai inspirate modalitati de acoperire a pardoselii unei incaperi.

In 2015 mocheta se reinventeaza pentru a raspunde nevoii consumatorilor de a avea un camon in tendinte, confortabil, calduros si comod. In 2015 se pune accent pe mocheta deosebita, in culori si combinatii de culori puternice, cu imprimeuri variate.

Daca in urma cu multi ani mocheta era considerata principalul dusman al persoanelor alergice (din cauza faptului ca se presupunea ca ascunde mii de acarieni) si era extrem de greu de curatat si intretinut, astazi, mocheta nu mai are deloc imaginea de altadata. Calitatea materialelor face ca mocheta sa fie una dintre cele mai sigure solutii de acoperire a pardoselilor, in special pentru persoanele alergice. Datorita densitatii ei fibroase, mocheta retine acarienii si nu ii disemineaza in aer, nefavorizand alergiile. Mai mult decat atat, noile texturi ale mochetelor permit o curatare usoara si rapida, cu ajutorul aspiratorului.

Asadar, pentru un decor rafinat, curat, comod si extrem de confortabil, ne putem baza pe ajutorul mochetei. Mocheta in relief sau mocheta uni (culori deosebite de galben, verde sau rosu) sunt doua dintre cele mai inspirate alegeri in acest an.

Avantajul mochetei este dat de faptul ca aceasta poate fi folosita cu la fel de mult succes intr-o resedinta particulara, intr-un hotel de lux, intr-o pensiune, intr-o cladire de birouri sau intr-o sala de cinema.

Despre mocheta Indfloor Group

Indfloor Group ofera urmatoarele servicii specifice in domeniul pardoselilor cu mocheta: consiliere in alegerea mochetei perfecte; servicii de montaj mocheta; solutii de intretinere si curatare a mochetei profesionale.

Indfloor Group pune la dispozitia consumatorilor mocheta in rola sau mocheta in dale, din materiale naturale (paie, lana, bumbac, in) si din fibre sintetice sau plastic reciclat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*