Investitie Indfloor Group – noi echipamente pentru pardoseli de exceptie

Investitie Indfloor Group – noi echipamente pentru pardoseli de exceptie

Atentia acordata stratului suport se reflecta ulterior in pastrarea proprietatilor noii pardoseli profesionale instalate, in aspectul si rezistenta in timp. Reusita unui proiect de pardosire este dictata de procesul de amenajare a suprafetei suport, etapa ce nu poate fi ignorata.

De anul acesta, colegii nostri din echipa de montaj beneficiaza de noi utilaje marca Blastrac, special concepute pentru pregatirea straturilor suport, investitie facuta recent de Indfloor Group.

 

Echipamente profesionale de la Blastrac

Primavara anului 2019 a adus pentru echipa Indfloor Group o investitie importanta si anume utilaje speciale destinate amenajarii, reconditionarii si finisarii straturilor suport. Echipamentele marca Blastrac le vor permite colegilor din echipa de montaj sa realizeze lucrari de pardosire de exceptie.

In proiectele industriale sau comerciale, fie ca vorbim de rasini sintetice, covoare pvc,  pardoseli turnate, parchet sau mocheta, atentia acordata stratului suport trebuie sa fie aceeasi.

Exista lucrari in care ne ocupam strict de instalarea suprafetei finale, adica a tipului de pardoseala ales de catre beneficiar. De aceea recomandam clientilor ca pentru procesele de sablare, slefuire sau reparatii ale stratului suport, sa aleaga o echipa de profesionisti.

Despre importanta stratului suport am discutat pe larg, intr-un articol anterior.

Dotarea cu echipamente profesionale, alaturi de experienta din domeniu, este reteta succesului unei lucrari de pardosire.

Pentru proiecte de reconditionare, indepartare a vechilor pardoseli sau pregatirea suprafetelor suport in vederea crearii unei bune aderente pentru amenajarea pardoselii profesionale ca etapa finala, echipa Indfloor Group si-a completat gama de echipamente cu utilaje marca Blastrac:

  • Masina de slefuit monodisc
  • Masina de slefuit tripludisc
  • Masina de sablat
  • Masina de scarificat
  • Aspiratoare profesionale

Echipa de montaj Indfloor Group a fost specializata in folosirea acestor noi utilaje, astfel ca ele au fost deja puse in functiune in lucrari de pardosire.

Despre compania Blastrac

Blastrac are o istorie de peste 100 de ani. Brandul a fost creat insa in anul 1978 in America, iar din 1980 a inceput sa fabrice in Europa propriile echipamente pentru amenajarea stratului suport.

Astazi, Blastrac ocupa un loc fruntas in topul companiilor din domeniu, cu  peste 50 de tipuri de echipamente de profil pe care le fabrica si cu 450 de angajati in lumea intreaga.

Pe langa dispozitivele produse pentru pardoselile industriale/comerciale, Blastrac ofera echipamente profesionale pentru amenajarea si intretinerea pistelor aeriene, autostrazilor, containerelor metalice de dimensiuni mari, etc.

Reprezentantii nostri va ofera consultanta gratuita! Va invitam sa accesati pagina de contact Indfoor Group!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *