Despre Indfloor Group

echipamente montaj pardoseli

Indfloor Group este o companie specializata in pardoseli  profesionale si activeaza de 15 ani in acest domeniu. Echipa de montaj cu experienta indelungata, precum si reprezentantii tehnici din cadrul Indfloor Group, isi aduc aportul insemnat la dezvoltarea companiei. Indfloor Group acopera la nivel national solicitarile in materie de pardoseli profesionale.

Divizia de vanzari ofera consultanta gratuita in vederea alegerii celei mai bune solutii pentru: pardoseli sportive, pardoseli pvc, pardoseli epoxidice, mocheta profesionala, gazon sintetic, parchet triplu stratificat pentru sali de sport, reconditionare pardoseli, etc.

In portofoliul Indfloor Group se regaseste o gama extinsa de produse profesionale comercializate, care acopera aproape orice necesitate in materie de acoperire a pardoselii. Pe langa produsele unor renumiti producatori de pardoseli la nivel mondial, grupul Indfloor a implementat sisteme de management al calitatii (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) care certifica calitatea serviciilor oferite.

Din dorinta de a satiface pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor, din anul 2011 echipa de montaj se detaseaza de restul concurentilor din domeniu, datorita dotarii de echipamente profesionale pentru montaj pardoseli sportive, marca SMG.

Indfloor Group continua sa ofere preturi competitive pentru toate produsele comercializate, respectiv preturi de importator.

Pentru orice proiect care are in vedere acoperirea suprafetelor cu pardoseli profesionale, va invitam sa contactati echipa de specialisti a companiei Indfloor Group, care va va pune la dispozitie un set complet de servicii: consultanta, design, materiale, montaj, intretinere.

Printre partenerii de incredere ai Indfloor Group se numara producatori de renume mondial precum: Tarkett, Conica, Balta Group, Graboplast, BASF, Avalon si multi altii. Pentru lista completa a partenerilor, va invitam sa accesati pagina de Parteneri de pe site-ul oficial al companiei.

Va invitam sa accesati site-urile companiei:

www.pardoselisport.ro

www.covorpvc.ro

www.moketa.ro

www.indfloor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*