5 motive pentru care preturile pentru pardoseli nu se pot da prin telefon

phone-variables“Clientul nostru, stapanul nostru” este o lozinca pe care majoritatea dintre noi au intalnit-o. Daca in trecut aceasta expresie devenise o adevarata filosofie pentru oamenii de afaceri care ar fi facut orice sa isi multumeasca clientii, in timp lucrurile s-au schimbat. Nu cu mult (insa nu cu orice pret), pentru ca, in continuare cheia succesului unei afaceri este grija fata de client si modul in care acesta este tratat.

Activitatea specifica pardoselilor, pe care Indfloor Group o desfasoara de mai bine de 10 ani, a fost condusa intotdeauna de ideea de respect maxim fata de client, oferind intotdeauna cele mai bune solutii.

Tocmai din dorinta de a indeplini cerintele celor care doresc sa isi puna in practica proiectele cu echipa noastra, ofertele de pret apar ulterior discutiilor primare cu persoanele interesate. Astfel, din momentul lansarii cererii de oferta si pana la obtinerea ei de catre client, exista un timp anume alocat, in functie de complexitatea proiectului in cauza.

clienti fericiti la indfloor group

Iata lista celor 5 motive pentru care o oferta de pret pentru pardoseli nu se poate oferi prin intermediul telefonului:

  • Cererile de oferta sunt preluate de catre consultantii Indfloor Group, care solicita clientilor minime informatii, transmise mai apoi reprezentantilor zonali. Acestia din urma contacteaza clientul, stabilind detalii, intalniri, etc.;
  • Fiecare proiect in parte este unic, astfel ca solutiile pentru acoperirea pardoselii difera de la o lucrare la alta;
  • In procesul de ofertare, pe langa partea de pardoseli, exista o lista legata de: conditiile stratului suport, manopera, termene de livrare, consum de materiale, fise tehnice, fise de intretinere si alte detalii;
  • O solutie viabila apare in urma unei vizite facuta la fata locului de catre un reprezentant Indfloor Group, care ofera beneficiarului consultanta in concordanta cu solicitarile spatiului pentru care se doreste amenajarea unei pardoseli;
  • In functie de proiect, este posibil sa existe multiple solutii de acoperire a pardoselilor. Bugetul clientului poate determina modificari semnificative in ofertare. De aceea, un pret “orientativ” solicitat prin telefon nu are relevanta.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care, cel putin in domeniul in care activeaza Indfloor Group, nu pot fi oferite preturi pentru pardoseli prin intermediul telefonului. Acest lucru nu inseamna decat ca ne pasa de clientii nostri si ca dorim ca ei sa fie informati corect.

In ceea ce priveste solutiile de acoperire a pardoselilor, consultanta este gratuita si poate fi acordata inclusiv telefonic.

Contacteaza-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*