Ce sunt pardoselile poliuretanice?

 pardoseli poliretanicePardoselile poliuretanice – potrivite oricarui spatiu

Pardoselile poliuretanice sunt pardoseli speciale, care pot fi instalate in cele mai diverse locatii. Acest tip de pardoseala are nenumarate avantaje si este deosebit de apreciat, mai ales in mediul industrial, acolo unde poate indeplini pana si cele mai dificile conditii de utilizare.

Ce sunt pardoselile poliuretanice
Produsele poliuretanice se aplica prin turnare, avand in componenta lor o baza si un intaritor (pardoseli poliuretanice bicomponente). Odata aplicate pe stratul suport, aceste produse formeaza o reactie chimica, rezultand astfel un strat poliuretanic dur si foarte rezistent.
Pentru ca pardoseala poliuretanica sa indeplineasca cerintele spatiului in care a fost instalata, este foarte important ca stratul suport sa fie stabil si curatat bine in prealabil.
Pe piata pot fi intalnite nenumarate tipuri de produse poliuretanice, tocmai datorita ariei largi de utilizare. De aceea, aceste produse speciale difera in functie de cerinte, mai ales de proprietatile de elasticitate, izolare fonica, de calitatile antistatice, antifungice, etc. Toate aceste proprietati pot fi indeplinite prin combinarea corecta a bazei si intaritorului, care alcatuiesc produsul poliuretanic.

Domenii de utilizare
Pardoselile poliuretanice au o arie extrem de larga de utilizare, datorita nenumaratelor sale avantaje: sunt durabile, flexibile, ignifuge, antistatice, rezistente la abraziune, intemperii, raze UV, detergenti, etc.
Ele pot fi instalate inclusiv in salile de sport, sau in spatiile de joaca pentru copii,  acolo unde absorb socurile. De asemenea, proprietatile antiderapante, elasticitatea si flexibilitatea lor, pot creste performantele sportive si pot asigura desfasurarea activitatii in maxima siguranta.
Alte domenii de utilizare: hale industriale, spatii comerciale, service-uri si spalatorii auto, spatii de depozitare, camere frigorifice, coridoare, restaurante, biblioteci, spitale, scoli, fabrici, etc.
Un alt motiv pentru care pardoselile poliuretanice se bucura de succes, este acoperirea uniforma si continua a suprafetei, inclusiv la imbinarea cu peretele, acoperind orice fisura si facilitand igienizarea corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*