Ce sunt pardoselile epoxidice?

Pardoseala epoxidica face referire la rasina epoxidica (substanta chimica lichida). Aceasta rasina epoxidica presupune existenta a doua substante, care combinate corespunzator, ofera un anume grad de rezistenta si durabilitate. Aceasta rasina se aplica prin turnare, fiind autonivelanta. De aceea, stratul suport peste care se toarna substanta trebuie sa fie curat, fara deformari, fisuri, umezeala, etc.

pardoseala epoxidica locuinta privataPardoselile epoxidice sunt extrem de rezistente, insa foarte usor de intretinut.
Ele se intalnesc cel mai des in mediul industrial, depozite, aeroporturi, in general in spatii in care exista solicitari mecanice, chimice, trafic greu, etc.

Totodata, se poate opta pentru pardoseala epoxidica inclusiv in locuinte proprii, de exemplu beneficiarul putand opta pentru o pardoseala epoxidica decorativa, cu textura lucioasa, care sa ofere un plus de personalitate spatiului propriu.

pardoseala epoxidicaDeoarece pe piata se intalnesc nenumarate rasini epoxidice, alegerea trebuie facuta tinandu-se cont de sfatul specialistilor, care va vor recomanda o pardoseala epoxidica adecvata gradului de solicitare precum si de cerintele estetice ale spatiului.

Citeste mai mult despre pardoseala epoxidica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*